Velkommen / Nyheter og Aktuelt fra Oslo og Akershus Bandyregion / Innebandy:

 

Åpent møte om jentesatsing i ungdoms-alder

Bandykidz

Agenda: Utrede fremtidig utvikling, rekruttering og utførelse av ungdomstilbud for jenter (alder 12-15 år/Ungdomsskole og 16-19 år/Videregående skole).

Møtetidspunkt: Tirsdag 4 april. 18:00-21:00 Møtested: Ullevaal Stadion (kantina) (Oslo)

Påmelding pr. e-post innen 30.mars til: innebandy@nif.idrett.no. OBS! Maks. 2 personer fra hver klubb.

Klubber, regionskontorer og Breddekomite inviteres til en høring/diskusjon om fremtidig utvikling, rekruttering og utførelse av ungdomstilbud for jenter (alder 12-15 år/Ungdomsskole og 16-19 år Videregåendeskole).

Fokus på Ungdomsserier jenter. Her må (1) klubbene (med både ledere/trenere og utøvere), (2) utviklingskonsulenter i regionene (landsdekkende) og (3) Breddekomiteen være representert.

- Hva er appellerende til jenter i alderen 12-15 år og 16-19 år? – Hva kan gjøres av rekrutteringstiltak rettet mot ungdomskole-trinnet? Hva gjøres i dag? – Hvem gjør hva: Hva er Regionenes ansvar? Hva er klubbenes ansvar? Hva er Administrasjonen/Forbundets ansvar? – Har vi riktige aldersinndelinger i dag. Er aldersinndelinger tilpasset overgangene mellom barne-, ungdomsskole, videregående skole? – Organisering av serier. Er vi tjent med differensiering mellom ferdighetsnivå for å skape utvikling?

- Hvilke langsiktig (og realistiske) målsetninger ønsker vi?

Mvh Elitekomiteen: Lisbeth Hildremyr, Ole Petter Rogne og Christian Moldjord

Innkalling møte jentesatsing ungdomsalder 4 april 2017 Oslo

 

 

Legg inn kommentar

Name*

e-Mail * (will not be published)

Website